Boby Fleisch

Golf Club

První klubový turnaj

Golfové hřiště Lázně Bohdaneč hostilo historicky první klubový turnaj Boby Fleisch Golf Clubu.

33 hráčů a hráček otestovalo své golfové dovednosti na technicky náročném hřišti. Množství remízků, samostatných stromů a všudypřítomných vodních překážek se postaralo o napínavý zážitek, zejména v momentech zápisu výsledku do scorekarty. Zejména jamky č. 14 (par 5) a č. 17 (par 4) nedopřály ani jeden výsledek v paru či lepší.

Startovní pole se však skládalo ze zkušených golfistů, většinou mnohonásobných účastníků Boby Fleisch Golf Tour, kterým drobná nepřízeň golfového osudu nemohla zkazit příjemný den na malebném hřišti završený zaslouženým obědem.

Jak už naznačily nedávné výsledky ve 2. lize družstev, dámy předvedly golfovou převahu a zaslouženě obsadily stupeň vítězů jak v kategorii HCP 0–20 —Pavla Orlovská, 34 bodů, 91 ran — tak i v kategorii HCP 20–36 — Eva Hahnová, 37 bodů, 95 ran. V kategorii HCP 36–54 bodoval Petr Žebrák, 37 bodů, 113 ran. Nejlepší brutto výsledek přinesl Tomáš Tychler: 29 bodů, 79 ran.

Kompletní výsledky turnaje najdete na ČGF.

Každý účastník obdržel jubilejní láhev Veltlínského zeleného a klubové tričko. Členové klubu, kteří se turnaje nezúčastnili, mohou tričko získat při dalších příležitostech.

O první odpal se postaral president klubu
První odpal presidenta klubu
Hřiště nabízelo malebné scenérie, o které se staralo množství stromů a vodních ploch
Malebné scenérie Lázně Bohdaneč
Ceny pro vítěze (i ostatní účastníky) turnaje
Ceny pro vítěze
Kategorie HCP 0–20: vítězka Pavla Orlovská, 2. místo Robert Nový, 3. místo Viliam Wachal
Stupně vítězů HCP 0-20
Kategorie HCP 20–36: vítězka Eva Hahnová, 2. místo Jaroslava Neoralová, 3. místo Leona Nová
Stupně vítězek HCP 20-36