Boby Fleisch

Golf Club

Založení golfového klubu Boby Fleisch Golf Club, z.s. navazuje na dvacetiletou tradici pořádání série golfových turnajů v rámci Boby Fleisch Golf Tour s cílem vytvořit platformu pro společné sportovní, společenské a charitativní aktivity jeho členů.


Major turnaj na Kaskádě

Major turnaj na Kaskádě
Na Kaskádě jsme bojovali o historicky první prezidentský pohár z dílny Preciosy. Ve hře byly i důležité body do napínavého Poháru BFGC.
Více...

Družstvo mužů zvítězilo ve 3. lize

Družstvo s prezidentem klubu
Mužský tým dohrával závěrečnou část 3. ligy družstev na hřišti Liberec-Machnín. Výsledkem bylo drtivé vítězství!
Více...

Čtvrtý klubový turnaj

Ústí nad Labem-Terasy
Počasí a probíhající prázdniny poněkud poznamenaly velikost startovního pole, přesto se 24 hráčů a hráček sešlo na již čtvrtém klubovém turnaji, který hostilo hřiště Ústí nad Labem–Terasy.
Více...

Klubové soutěže

V hlavní nabídce těchto stránek najdete novou položku – Klubové soutěže. Dozvíte se, o jaké trofeje můžete soutěžit jak v jednotlivých turnajích, tak i dlouhodobě. Za pozornost stojí zejména unikátní Pohár Boby Fleisch Golf Clubu (detaily).

Třetí klubový turnaj

Písek-Kestřany
Třetí klubový turnaj sezóny 2022 se hrál na jihu Čech v Kestřanech.
Více...

Velký úspěch družstva žen ve 2. lize

2. liga žen
Ve dnech bojovalo naše družstvo žen na hřiště Lázně Bohdaneč nejen o umístění v letošním ročníku 2. ligy, ale i o postup do 1. ligy. Naše reprezentantky odvedly mimořádný výkon a mohou nyní slavit!

Pohár mistra klubů pro Petra Horáčka jr.

Náš člen Petr Horáček jr. se po úspěšné premiéře v soutěžích družstev v dresu BFGC blýsknul i cenným individuálním vítězstvím v Poháru mistrů klubů. Pavoukem jamkové hry ve Staré Boleslavi prošel s výsledky 3&1, 3&1 2&1 a 3&1. Gratulujeme!
Článek na ČGF

Druhý klubový turnaj

Liberec-Machnín
Druhý klubový turnaj proběhnul na hřišti Liberec-Machnín.
Více...

Premiéra ve 3. lize družstev mužů

Mladé Buky
O víkendu se Boby Fleisch Golf Club poprvé zúčastnil mužské soutěže družstev ČGF a dominantním výkonem si zajistil průběžné první místo.
Více...

První klubový turnaj

Lázně Bohdaneč
Golfové hřiště Lázně Bohdaneč hostilo historicky první klubový turnaj Boby Fleisch Golf Clubu.
Více...

Soutěžní premiéra klubu

Družstvo
O víkendu se Boby Fleisch Golf Club poprvé představil v soutěžích družstev ČGF. Do 2. ligy žen ve skupině C (Severovýchod), jejíž první dvě kola se hrála v Liberci-Machníně, se vypravil team ve složení Pavla Orlovská (kapitánka), Alenka Lett, Bára Kábrtová, Dáša Sukdoláková a Monika Štěpková.
Více...