Boby Fleisch

Golf Club

Založení golfového klubu Boby Fleisch Golf Club, z.s. navazuje na dvacetiletou tradici pořádání série golfových turnajů v rámci Boby Fleisch Golf Tour s cílem vytvořit platformu pro společné sportovní, společenské a charitativní aktivity jeho členů.


Mistrovství klubu ve hře na rány zahájeno

Hra na rány
Za krásného letního počasí se na hřišti Mnich odehrálo první kolo Mistrovství klubu ve hře na rány. Čelní pozice slibují drama ve druhém kole, protože první dvě příčky dělí rozdíl jediné rány, a to jak v případě mužů, tak i žen.
Obdobně i dlouhodobé klubové soutěže jsou velmi vyrovnané, viz aktualizované žebříčky.

Jubileum prezidenta klubu

Oslava
V předvečer mistrovství klubu na rány oslavil prezident klubu, Luboš Savov, své 65. narozeniny. Oslava proběhla na tradičním místě v restauraci Na Bojišti v Nové Bystřici. Ještě jednou gratulujeme!

Mistrovství klubu v jamkové hře

Jamková hra
Součástí turnaje o Pohár prezidenta bylo Mistrovství klubu v jamkové hře. Vítězem se stal Petr Horáček jr., který ve finále porazil Tomáše Tychlera výsledkem 2&1.

Pohár prezidenta

Pohár prezidenta
Turnaj o Pohár prezidenta se odehrál na Terasách v Ústí nad Labem. Vítězem se stal Tomáš Pešava s celkovým skóre 66 netto ran. Zároveň se zdramatizovalo pořadí v celoročních klubových soutěžích, neboť v tomto turnaji kategorie Major se udělovala větší porce bodů.
Více...

Pohár Boby Fleisch Golf Clubu

Poněkud dlouho očekávaná aktualizace výsledků dlouhodobých klubových soutěží, Poháru Boby Fleisch Golf Clubu, Vítěz NETTO a Vítěz BRUTTO, je konečně k dispozici. Žebříčky již zohledňují výsledky turnaje na Čertově Břemeni, posledního "běžného" turnaje.
Oprava : 4. klubový turnaj v Lázních-Bohdaneč měl špatně nastavenou výsledkovou kategorii NETTO. Výsledky jak turnaje, tak dlouhodobých soutěží byly opraveny.

Shrnutí výkonu ve 2. lize

Jan Katina
Kapitán družstva Muži A Honza Katina shrnuje úspěšný týmový výkon v letošním ročníku 2. ligy.
Více...

Finále druhé ligy

Finále druhé ligy
Závěrečná část 2. ligy družstev mužů a žen ve dnech se odehrála v České Lípě. Naše A družstvo mužů vybojovalo fantastické třetí místo!
Více...
Zároveň nastoupilo i B družstvo žen, které obsadilo 9. místo a získalo cenné zkušenosti.
Více...

Finále první ligy družstev žen

Finále první ligy
Náročné hřiště Slavkov u Brna hostilo ve dnech finálovou část první ligy. Náš klub zde měl zastoupení v podobě A družstva žen, které se umístilo na děleném 5. místě.
Více...

Finále třetí ligy mužů

Benátky nad Jizerou
Ve dnech vrcholila třetí liga družstev mužů. V Benátkách nad Jizerou sice panovaly tropické teploty, ale naše B družstvo nezakolísalo a udrželo pozici ve středu tabulky.
Více...

Úspěch Tomáše Tychlera

Výsledky Czech PGA Senior Tour
Opora ligového družstva mužů, PRO Tomáš Tychler, vybojoval v turnaji Czech PGA Senior Tour v Benátkách n.J. výborné 2. místo.
Výsledková listina...

Třetí liga mužů na Malevilu

Třetí liga mužů na Malevilu
Ve dnech vstoupilo do ligových bojů i "B" družstvo mužů. Navzdory potížím při obsazování hráčů do sestavy se podařilo obsadit klidný střed výsledkové tabulky.
Více...

Vstup do ligové sezóny 2023

Vstup do ligové sezóny 2023
Ve dnech začala sezóna 2023 ligy družstev ČGF prvním dvoukolem hraným na rány. Náš klub letos reprezentují dvě družstva žen a dvě družstva mužů.
Dále se dočtete, jak si vedly naše ženy a taktéž jak se dařilo mužům.

Vítejte v sezóně 2023.

Nabídka klubového oblečení
Všem členům a příznivcům BFGC přejeme úspěšný průběh roku 2023.

Jako první novinku vám přinášíme rozšířenou nabídku klubového oblečení. Přehled najdete na samostatné stránce.

Zároveň si dovolujeme upozornit na správné číslo bankovního účtu, kam zasílat členské příspěvky: 89195800/5500.